A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Новини

Дата: від до Скинути

Розпочалися ремонтні роботи у навчальній майстерні

У Великоновосілківському професійному ліцеї розпочалися ремонтні роботи у навчальній майстерні і частково завезено сучасне обладнання в рамках Проєктів технічної допомоги ПРООН, що сприятиме більш якісному навчанню здобувачів освіти з професії «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва, слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування»

13:23 27.12.2020

Участь у тренінгу "НАГЛЯДОВІ РАДИ ЗАКЛАДІВ П(ПТ)О"!

21-22 ГРУДНЯ 2020 РОКУ ПРЕДСТАВНИКИ ВЕЛИКОНОВОСІЛКІВСЬКОГО ЛІЦЕЮ РАЗОМ ЗІ СВОЇМИ СОЦІАЛЬНИМИ ПАРТНЕРАМИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ДВОДЕННОМУ ОНЛАЙН ТРЕНІНГУ НА ТЕМУ: "НАГЛЯДОВІ РАДИ ЗАКЛАДІВ П(ПТ)О"! Тренер - Олександра Бородієнко, доктор педагогічних наук, доцент, член-кореспондент НАПН УКраїни.

13:20 22.12.2020

Новорічні свята у ліцеї

День Святого Миколая – свято, на яке чекають і дорослі, й діти. Дорослі в ці святкові дні мають можливість стати чарівниками, виконавцями дитячих мрій. Діти чекають від свята, звичайно ж, подарунків. А для колективу Великоновосілківського професійного ліцею свято Миколая – це ще й святкові виступи, феєричне дійство, яскраві костюми. Саме такі заходи відбувалися протягом тижня у нашому навчальному закладі.

13:17 18.12.2020

Музейна онлайн-година «Українська хустка: традиції і сучасність

7 грудня у Великоновоселківському професійному ліцеї відбулася музейна онлайн-година «Українська хустка: традиції і сучасність» яку для здобувачів освіти навчального закладу провели співробітники Кам'янець-Подільського державного історичного музею-заповідника. Метою виховної години було знайомство з елементами українського національного одягу. Розширення в учнів знань про характерні особливості хустки, про її оберегову функцію, застосування та призначення. Сприяння розвитку естетичного смаку, виховання почуття любові та пошани до національних оберегів.

13:51 07.12.2020

Поетапна кваліфікаційна атестація з професії «Тракторист – машиніст сільськогосподарського виробництва (категорія А1)»

27 жовтня 2020 року у Великоновосілківському професійному ліцеї відповідно до робочого навчального плану в групі Т-90 ІІІ курсу (майстер виробничого навчання Олег Вікторович Узун) відбулася поетапна кваліфікаційна атестація з професії «Тракторист – машиніст сільськогосподарського виробництва (категорія А1)»

12:37 27.10.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора