A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Новорічні свята у ліцеї

Дата: 18.12.2020 13:17
Кількість переглядів: 229

День Святого Миколая – свято, на яке чекають і дорослі, й діти. Дорослі в ці святкові дні мають можливість стати чарівниками, виконавцями дитячих мрій. Діти чекають від свята, звичайно ж, подарунків. А для колективу Великоновосілківського професійного ліцею свято Миколая – це ще й святкові виступи, феєричне дійство, яскраві костюми. Саме такі заходи відбувалися протягом тижня у нашому навчальному закладі.

Починаючи з понеділка коридори та кабінети ліцею були святково прикрашені, а кожна навчальна група під час перерв вітала всіх з прийдешніми святами. Здобувачі освіти з професії «Кухар. Кондитер» влаштували майстер-клас з розписування різдвяних солодощів. Але найцікавіші події відбулися наприкінці тижня, коли до ліцею завітав Святий Миколай, який є взірцем працьовитості, скромності, чесності, доброти та милосердя.

Ліцеїсти підготували театралізоване дійство «На гостини до Миколая». У фоє навчального закладу лунала музика, всі співали пісні, декламували вірші, танцювали. Радість, усмішка та щирість в очах ще раз переконали усіх присутніх на святі, якою великою справою є творити добро, дарувати один одному любов та доброту. За гарною традицією учні отримали подарунки від адміністрації ліцею та учнівської профспілки, від яких на обличчях з’явилася щаслива усмішка, дитяча радість. І, звісно, всіх чекав святковий обід у їдальні . А у вечері яскравими вогниками засяяла ялинка на подвір'ї ліцею.

 

І хоча всі заходи відбувалися зі строгим дотриманням карантинних обмежень, святковий настрій не було зіпсовано! Свято вдалося на славу, а щасливі ліцеїсти побігли до навчання, аби знову поринути у світ знань, адже всіх чекає закінчення першого семестру.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора