A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Новини

Дата: від до Скинути

Державна кваліфікаційна атестація для здобувачів освіти групи КК-30 з професії «Кухар. Кондитер».

6 лютого у Великоновосілківському професійному ліцеї успішно пройшла Державна кваліфікаційна атестація для здобувачів освіти групи КК-30 з професії «Кухар. Кондитер».

13:16 07.02.2020

Лекція на тему: «Психоактивні речовини».

5 лютого 2020 року у Великоновосілківському професійному ліцеї завідувачем сектору опіки та піклування служби у справах дітей райдержадміністрації  Саніят МАГОМЕДОВОЮ, фахівцем із соціальної роботи районного центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді Наталею ХАРАКОЗ  проведено лекцію на тему: «Психоактивні речовини».

15:21 05.02.2020

Всеукраїнський онлайн конкурс «Я - Людина»

Здобувачі освіти Великоновосілківського професійного ліцею під керівництвом соціального педагога Орлової Н.В. взяли участь у Всеукраїнському онлайн конкурсі «Я - Людина», гаслом якого є безсмертні слова Бернарда Шоу:

11:18 05.02.2020

Пам'ятаємо героїв Крут

«Недаремно пролилася кров тисяч українських інтелігентів та молоді, коли вона принесла духовне визволення від найтяжчого і найшкідливішого московського ярма: добровільно прийнятого духовного закріпачення!» (М.Грушевський ) Немеркнучою славою вкрили себе студенти, гімназійні юнаки в бою під Крутами 29 січня 1918 року, затримавши Червону Армію під командуванням полковника М. Муравйова, що сунула на Київ, аби задушити УНР, нашу незалежність. Героїчний подвиг київських студентів і Січових Стрільців, вільних козаків, юнкерів, студентів під Крутами став вагомим надихаючим символом патріотизму, жертовності в обороні незалежності нашої держави; він підштовхнув до підписання більшовиками Брестської мирної угоди та повернення до Києва українського уряду. Вага цієї маленької перемоги в історії нашої визвольної боротьби велика своєю юначою відданістю ідеалам державності, патріотизму, чистоти воїнської жертовності та національної свідомості,вона ніколи не зітреться в нашій синівській та історичній пам’яті. З метою вшанування пам’яті загиблих героїв у Великоновосілківському професійному ліцеї 29.01.2020 року було проведено виховну годину, читання віршів присвячених цій історичній події. На Аскольдовій могилі Український цвіт! – По кривавій по дорозі Нам іти у світ. На кого посміла знятись – Зрадницька рука? Квітне сонце, грає вітер І Дніпро-ріка… На кого завзявся Каїн? Боже, покарай! – Понад усе вони любили Свій коханий край. Вмерли в Новім Заповіті З славою святих – На Аскольдовій могилі Поховали їх.

13:17 29.01.2020

Виховна година до Дня Соборності України

Лунає пісня солов'їна І вітер віє степовий. Моя соборна Україна Знов зустрічає день новий. Послухай, брате-українцю, Хоч історично склалось так, Що територія різниться, Одна земля у нас, однак. Ми з вами – це одне єдине, Ми – це родина: ти і я. Дві сторони у України, Та Україна в нас одна. А ми усі сини і дочки, Неначе в морі кораблі, Розкидані по всіх куточках Всеукраїнської землі. А наша єдність нездоланна, Бо в нас тече козацька кров. За скільки літ нас не здолали, А отже вистоїмо знов. Яка ж вдалась сьогодні днина! Що хочеться співать пісень Моя соборна Україна Знов зустрічає новий день. 22 січня у Великоновосілківському професійному ліцеї викладач історії Снітко І.С. провів виховну годину до Дня Соборності України. Мета заходу: розширити кругозір здобувачів освіти про історію виникнення та святкування Дня Соборності України;

13:54 22.01.2020

Новорічні святкування

9 грудня – одна із найочікуваніших дат у році, день, перед яким усі дітлахи намагаються бути якомога чемнішими – свято Миколая.

20:49 19.12.2019

«Виконання та дотримання вимог пожежної безпеки працівниками та учнями ліцею».

7 та 18 грудня у Великоновосілківському професійному ліцеї було проведено організаційні заходи за темою «Виконання та дотримання вимог пожежної безпеки працівниками та учнями ліцею». Було висвітлено та обговорено питання щодо обов’язків посадових осіб,відповідальних за пожежну безпеку по кожному об’єкту; дотримання вимог щодо експлуатації електроприладів учнями, які проживають в гуртожитку та працівниками на робочих місцях.

11:42 18.12.2019

Дебют першокурсників - 2019

Осінь – це не тільки черговий навчальний рік, а і поповнення великої родини Великоновосілківського професійного ліцею новими друзями – першокурсниками. А як найшвидше і найкраще познайомитися, згуртуватися? Звичайно ж, у творчій команді! «Дебют першокурсника» - саме так називається найяскравіше осіннє свято в нашому ліцеї!

13:49 29.11.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора