A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Дебют першокурсників - 2019

Дата: 29.11.2019 13:49
Кількість переглядів: 264

Осінь – це не тільки черговий навчальний рік, а і поповнення великої родини Великоновосілківського професійного ліцею новими друзями – першокурсниками. А як найшвидше і найкраще познайомитися, згуртуватися? Звичайно ж, у творчій команді! «Дебют першокурсника» - саме так називається найяскравіше осіннє свято в нашому ліцеї!

До нього першокурсники готувалися кілька тижнів, з ранку до вечора абсолютно всі були завантажені у творчий процес. Всі були втомлені репетиціями, але, не дивлячись на це, з променистою усмішкою на вустах і блиском в очах представили свої групи в незвичному для них форматі. Всі групи достойно виступили, а глядачі не встигали відпочивати від сміху, та все аплодували й аплодували.

Роки навчання найцікавіші, найзахопливіші і водночас, це найвідповідальніший момент, вибір професії, майбутнього. Ставши учнем ліцею, потрібно пам’ятати, що разом з тим ти громадянин, гордість своєї країни. Студент починає з підніжжя гори, і закінчує вершиною, ціллю, яку ставив перед собою, і плідно йшов до неї. На цій стежині буває по різному: бувають злети і падіння. І тому, шановні першокурсники, хай не лякають вас труднощі, лише потрібно йти в перед


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора