A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Новини

Дата: від до Скинути

Наше "Техно-місто"

Кажуть, що творчий учень є дзеркальним відображенням творчого вчителя. Протягом двох місяців педагоги Великоновосілківського професійного ліцею створювали нові експонати для нашого "Техно-міста". Вийшло чудово!

13:30 29.10.2019

«Живи та працюй в Україні»

3 жовтня колектив Великоновосілківського професійного ліцею взяв участь у Регіональному форумі кар’єри «Живи та працюй в Україні» який проходив у місті Маріуполі під гаслом «Схід і захід разом». Здобувачі освіти нашого навчального закладу запропонували відвідувачам три майстер-класи : регулювання клапанів у голівці двигуна, використання оборотного плугу в сільському господарстві, розбирання та збирання плугу, та складання іспиту на макеті навчального автомобільного майданчика.

13:07 24.10.2019

Стажування у Литві

Здобувачі освіти Великоновосіілківського професійного ліцею при підтримці Громадської організації "Розробники передового середовища" спільно з Європейським центром підвищення кваліфікації долучилися до Програми стажування у Навчальному центрі «Vilniaus Jeruzal?s darbo rinkos mokymo centras" (Литва, місто Вільнюс) згідно програми підвищення кваліфікації за професією «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів».

10:44 19.10.2019

Святкова екскурсія

Осіннім суботнім днем 5 жовтня, за пропозицією адміністрації Великоновосілківського професійного ліцею, колектив відзначив своє професійне свято екскурсією до Артемівського заводу шампанських вин . Ми познайомилися з прекрасною професією винороба, дізнались про виробництво ігристих вин класичним способом, пройшли гіпсовими штольнями майже чотири кілометри, поступово знайомлячись з технологічним процесом , обладнанням, легендами виробництва вина – напитку богів.

10:46 07.10.2019

Святкування Дня працівників освіти

Бути вчителем, вихователем, наставником – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця, наполеглива, чесна, натхненна праця, що збагачує світ мудрістю, знаннями, милосердям, людяністю.

18:43 04.10.2019

Збирання врожаю соняшника

У сонячні жовтневі дні активно йде збирання соняшника на навчальному господарстві Великоновосілківського професійного ліцею. Соняшник став для нас символом сонця та нашої сонячної Батьківщини – України.

10:38 03.10.2019

Поліція інформує

Згідно Постанови Кабінету Міністрів України 684 від 13.09.2017, у разі відсутності учнів, які не досягли повноліття, на навчальних заняттях протягом ???? робочих днів підряд з невідомих або без поважних причин заклад освіти невідкладно надає відповідному територіальному органу Національної поліції та службі у справах дітей дані таких учнів для провадження діяльності відповідно до законодавства, пов’язаної із захистом їх прав на здобуття загальної середньої освіти. Це означає, що батьки будуть притягнуті до адміністративної відповідальності. Такі справи розглядатимуться у суді. ?На перший раз стягнення може бути у вигляді попередження або ж у вигляді штрафу в розмірі від 850 грн. до 1700 грн. ?Якщо ж ситуація з пропусками повториться - від 1700 грн. до 5100 грн., без урахування судового збору.

12:52 23.09.2019

Флешмоб «Дайте миру шанс»,

20 вересня здобувачі освіти Великоновосілківського професійного ліцею організували традиційний флешмоб «Дайте миру шанс», який цього року відбувся на районному стадіоні «Колос».

14:51 20.09.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора