A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Новини

Дата: від до Скинути

Тиждень професії "Кухар"

Міжнародний день кухарів був заснований 20 жовтня 2004 року за активною участю кулінарних співтовариств. Приготування їжі - це унікальний процес . Професійний кухар, як диригент, успіх якого залежить не тільки від його знань і досвіду, але і від особливого таланту і чуття.

10:55 22.11.2019

Тренінг «Школа безпечної міграції»

На виконання ЗУ «Про попередження торгівлі людьми», з метою виконання Плану заходів щодо запобігання торгівлі людьми до 2020 року, затвердженого наказом МОН № 405 від 08.04.2016 року, громадська правозахисна організація «Егіда-Запоріжжя» в 2019-2020 році, в межах реалізації проекту «Протидія торгівлі людьми та молоддю в Україні», за підтримки Агенції ООН по міграції (Міжнародної організації з міграції) впроваджує превентивну діяльність серед молоді вразливої до торгівлі людьми, що здобуває освіту у закладах професійної (професійно-технічної) освіти.

10:52 20.11.2019

Тиждень безпеки дорожнього руху

Зберегти здоров’я і життя людей на нашій чудовій планеті — найважливіше завдання багатьох служб: медиків, педагогів, працівників державної автоінспекції, пожежних.

10:49 14.11.2019

Свято працівників сільського господарства

З давніх – давен восени, коли землю вкриває жовте листя, коли зібрано врожай, а комори та стодоли заповнені збіжжям, ми відзначаємо Свято працівників сільського господарства. Осінь – найдорожча серцю хлібна пора.

16:48 13.11.2019

Майстер клас у "Школі кулінарного мистецтва"

«Приготування їжі - це унікальний процес», - скаже будь- який кухар. Рецепт є лише якоюсь загальною картою приготування страви. Смак, вірніше баланс смаків, тонкощі і момент, в який необхідно виробляти ті чи інші дії з продуктами і приправами - це ціла симфонія.

10:47 12.11.2019

Стажування у Литві

Здобувачі освіти Великоновосіілківського професійного ліцею повернулися зі стажування у Литві. Стажування проходило у Навчальному центрі «Vilniaus Jeruzal?s darbo rinkos mokymo centras" під безпосереднім керівництвом досвідчених та кваліфікованих працівників і спеціалістів підприємства. Дякуємо за надану можливість отримати нові знання та навички Громадській організації "Розробники передового середовища" та Європейському центру підвищення кваліфікації та сподіваємося на подальшу співпрацю та продовження стажування навесні

15:46 11.11.2019

Заходи до Дня української мови та писемності

Ми живемо на чудовій, багатій, мальовничій землі – на нашій славній Україні. Тут жили наші прадіди, діди, тут живуть наші батьки, тут корінець роду українського, що сягає сивої давнини. Ми українці і любимо свою землю, свій рідний край, з його багатющими народними традиціями, славною історією, мальовничою природою, багатою мелодійною мовою.

10:43 11.11.2019

«Осінній бал – 2019»

Осінь – чудова пора. Вона може бути водночас сонячною й похмурою, теплою й холодною, сухою й дощовою. Восени якось стає сумно на душі. Тому хочеться сидіти вдома, пити чай зі смаколиками й дивитися цікавий фільм. Але усе це не стосується педагогічних працівників та здобувачів освіти Великоновосілківського професійного ліцею, які прийшли 7 листопада на дійство прощання із золотою порою до гуртожитку.

12:21 09.11.2019

Співпраця ВПЛ з Продовольчою сільськогосподарською організацією Об'єднаних Націй

З метою налагодження тісної співпраці 7 листопада до Великоновосілківського професійного ліцею завітали представники Продовольчої сільськогосподарської організації Об'єднаних Націй (Food and Agriculture Organization, FAO) - Михаіл Брет (економіст регіонального бюро по Європі та Центральній Азіїї), Сашо Мартинов (радник програми ), Роберт Ван Оттердік (менеджер з сільського господарства) Гості ознайомились з освітнім процесом, матеріальною базою та навчальним господарством ліцею.

12:13 07.11.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора