Майстер клас у "Школі кулінарного мистецтва"
«Приготування їжі - це унікальний процес», - скаже будь- який кухар. Рецепт є лише якоюсь загальною картою приготування страви. Смак, вірніше баланс смаків, тонкощі і момент, в який необхідно виробляти ті чи інші дії з продуктами і приправами - це ціла симфонія.
З метою вдосконалення умінь і навичок 11 листопада здобувачі освіти Великоновосілківського професійного ліцею відвідали майстер клас у «Школі кулінарного мистецтва» у м.Константинівка. Разом з шеф-кухарем ліцеїсти приготували теплий салат з телятиною та крем-суп з гарбуза. Учні мали можливість побачити нові технології та техніки кулінарного мистецтва. Кулінарний майстер-клас викликав велике зацікавлення не лише в учнів, а й у педагогічник працівників.
По завершенню заходу ліцеїсти подякували організаторам за надану можливість перейняти професійні знання та вміння