A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Святкова екскурсія

Дата: 07.10.2019 10:46
Кількість переглядів: 705

Осіннім суботнім днем 5 жовтня, за пропозицією адміністрації Великоновосілківського професійного ліцею, колектив відзначив своє професійне свято екскурсією до Артемівського заводу шампанських вин . Ми познайомилися з прекрасною професією винороба, дізнались про виробництво ігристих вин класичним способом, пройшли гіпсовими штольнями майже чотири кілометри, поступово знайомлячись з технологічним процесом , обладнанням, легендами виробництва вина – напитку богів.

Увесь цей шлях був цікавим, яскравим та загадковим, ми були вражені неймовірно важкою працею добрих, мужніх, самовідданих людей, їх безмежною любов’ю та гордістю за свою дивовижну професію.

Ми вдячні Діонісу, що дозволив нам краєчком зазирнути до великого таїнства створення напитку богів, вкусити його незрівнянний букет, відчути неповторний аромат, зануритися у барвисту прозорість, насолодитися ігристістю вуглекислих бульбашок та отримати незабутні враження від дивного світу виноробства.

Велику вдячність висловлюємо Кирилову С.Д., який зробив нашому педагогічному колективу святковий подарунок , виділивши безкоштовно комфортабельний автобус, завдяки чому наша дорога до м. Бахмут була швидкою, легкою та приємною .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора