A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Святкування Дня працівників освіти

Дата: 04.10.2019 18:43
Кількість переглядів: 678

Бути вчителем, вихователем, наставником – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця, наполеглива, чесна, натхненна праця, що збагачує світ мудрістю, знаннями, милосердям, людяністю.

Саме в першу неділю жовтня усі навчальні заклади нашої країни відзначають свято День працівників освіти.

4 жовтня був особливим і у Великоновосілкіському професійному ліцеї. Святкове вбрання, аромат квітів, кульки, навколо лунає святкова музика і всюди панує святковий піднесений настрій.

В актовій залі зібрався дружній колектив учнів, педагогів та усіх працівників навчального закладу, учні вітали своїх наставників піснями, віршами,запальними танцями та грою на музичних інструментах. Святковий настрій не залишав стіни ліцею протягом усього дня. Всі зібралися разом для того, щоб привітати улюблених педагогів.

Шановні вчителі, щира подяка вам за постійну самопожертву і щоденну самовіддачу, благородну любов і турботу, віддане служіння улюбленій справі, терпіння, мудрість, наполегливість і високий професіоналізм.

Вітаючи зі святом, від щирого серця бажаємо кожному з вас міцного здоров’я на довгі літа, щастя, благополуччя, невичерпної наснаги, Божої благодаті, миру, любові та злагоди!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора