A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Відкриття у Великоновосілківському професійному ліцеї кухні- лабораторії "Кондитер"

Дата: 30.03.2021 19:57
Кількість переглядів: 157

30 березня у Великоновосілківському професійному ліцеї відбулася знакова подія – введення до експлуатації нової лабораторії з професії «Кондитер».

Протягом кількох місяців проводився капітальний ремонт лабораторії за рахунок коштів отриманих здобувачами освіти ліцею під час роботи на навчальному господарстві. Вартість лабораторії на сьогодні становить понад 350 тисяч гривень. Тут є все для навчання майбутніх кондитерів – тістоміси,  шафи де підходить тісто, пекарські шафи, аерографи кондитерські. Створено якісні інженерні мережі, зокрема встановлено нову потужну вентиляцію, яка забезпечує ефективне видалення запахів та надлишкового тепла від приготування їжі, а також постачає свіже повітря ззовні. Навчальна лабораторія повністю укомплектована професійним посудом та інвентарем.

 Кожен учень тут має своє робоче місце, забезпечене усім необхідним. Завдяки створеним умовам, що є максимально наближеними до реального виробництва, лабораторія-кухня стане осередком підготовки справжніх фахівців, майстрів кулінарного мистецтва.

Під час заходу привітали майбутніх робітників на сучасних робочих місцях, побажали успіхів та творчих досягнень з професії керівники Великоновосілківської ОТГ Людмила Петрова та Маргарита Харитонова, керівник ТОВ «Млин Плюс» Анна Сімшаг яка є соціальним партнером навчального закладу та головою державної атестаційної комісії. Почесні гості висловили впевненість, що на таких робочих місцях мріють працювати навіть професіонали.

У своєму привітанні Людмила Петрова наголосила, що ліцей є одним з найпотужніших професійно-технічних закладів області, й робота в ньому будується на сучасному рівні. Вона відзначила, що тільки в таких умовах можна підготувати конкурентноспроможного робітника-професіонала.

«Відкриття сучасної лабораторії у Великоновосілківському професійному ліцеї – важливии? крок, завдяки якому ринок праці області отримає конкурентоспроможних фахівців, що відповідатимуть запитам роботодавців та будуть володіти професіи?ними навичками, яких потребує сучасна сфера громадського харчування», - зазначив у своїй промові директор навчального закладу Микола Малтабар.

Після офіціи?ного відкриття, з промовами, подарунками та подяками працівників ліцею, які брали участь у створенні лабораторії, було урочисто перерізано стрічку.

Для всіх присутніх майстер виробничого навчання Поліна Хараман провела майстер-клас з виготовлення цукерок.

Професія «Кондитер» вже давно вийшла за рамки буденності і перейшла в режим творчості. Сьогодні здобувачі освіти ліцею вже готові презентувати всім справжній вибух смаків, страв приготовлені нашими кухарями на базі новітнього обладнання. Адже сьогодні, щоб залишитись на своєму місці потрібно вміти швидко бігти.

Возможно, это изображение (3 человека, люди стоят, воздушный шарик и в помещении)

 

Возможно, это изображение (в помещении)

 

Возможно, это изображение (десерт и в помещении)

          

 

Возможно, это изображение (в помещении)Возможно, это изображение (в помещении)Возможно, это изображение (3 человека, люди стоят, воздушный шарик и в помещении)Возможно, это изображение (5 человек, люди стоят, еда и в помещении)Возможно, это изображение (1 человек, стоит и в помещении)Возможно, это изображение (2 человека, люди стоят и в помещении)Возможно, это изображение (2 человека, люди стоят, воздушный шарик и в помещении)Возможно, это изображение (один или несколько человек, люди стоят, воздушный шарик и в помещении)Возможно, это изображение (один или несколько человек, люди стоят и в помещении)Возможно, это изображение (стоит и в помещении)Возможно, это изображение (7 человек, люди стоят и в помещении)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора