A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Семінар «Технології та техніка обробітку ґрунту та обприскування польових культур» в рамках Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Уряду Японії

Дата: 04.02.2021 11:11
Кількість переглядів: 203

02-03 лютого у Великоновосілківському професійному ліцеї в рамках Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Уряду Японії відбувся семінар «Технології та техніка обробітку ґрунту та обприскування польових культур». Головний спікер семінару – Андрій Войтик, викладач-тренер Центру технологій сільського господарства Приватного закладу «Український аграрний ліцей», кандидат технічних наук, завідувач кафедри агроінженерії Уманського національного університету садівництва, експерт з питань експлуатації сільськогосподарських машин.

У семінарі взяли участь представники сільгосппідприємств Волноваського району які є соціальними партнерами та роботодавцями нашого навчального закладу, а також педагогічні працівники ліцею разом з агрономом навчального господарства.

Під час семінару учасники детально ознайомилися з новими технологіями поліпшення родючості ґрунтів, сучасними засобами обприскування польових культур, а також взяли участь у цікавих і корисних обговореннях набутого сільгоспвиробниками досвіду.

Дякуємо організаторам за співпрацю, та за змістовний, цікавий, продуктивний та насичений захід, вдале поєднання науково-теоретичної і практичної частини семінару.

Возможно, это изображение (текст)Возможно, это изображение (1 человек, сидит и в помещении)Возможно, это изображение (4 человека и в помещении)Возможно, это изображение (1 человек и в помещении)Возможно, это изображение (2 человека и люди стоят)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора