A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Онлайн зустріч з питань створення наглядових рад в ЗП(ПТ)О Донецької області.

Дата: 02.02.2021 14:16
Кількість переглядів: 173

2 лютого 2021 року, в рамках реалізації регіональної стратегії реформування системи професійної освіти відбулась онлайн зустріч з питань створення наглядових рад в ЗП(ПТ)О Донецької області.

На базі Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Донецькій області, за участю представників Краматорського вищого професійного училищаМаріупольського професійного ліцею автотранспорту, Великоновосілківського професійного ліцею, Курахівського професійного ліцею, ДНЗ «Маріупольський центр професійно-технічної освіти», ДПТНЗ «Краматорський центр ПТО» та НМЦ ПТО у Донецькій області зустрілись онлайн з кураторами проєкту: головним спеціалістом Програми ПРООН в Україні, доктором географічних наук, професором Валентиною Смаль та член-кореспондентом НАПН України, доктором педагогічних наук, доцентом відділення професійної освіти і освіти дорослих НАПН України Олександрою Бородієнко.

Створення наглядових рад в закладах професійної освіти є одним з напрямків формування оптимального механізму фінансування та управління у сфері професійної освіти, яка сьогодні переживає глибокі перетворення.

Учасники проаналізували свої напрацювання у підготовці до створення наглядових рад в своїх закладах, обговорили результати та шляхи подолання можливих труднощів, визначили подальші кроки.

Олександра Бородієнко провела онлайн консультування з актуальних та проблемних питань, надала професійні поради та поділилася з учасниками пілотного проєкту маркетингово-комунікативними інструментами ефективної взаємодії з потенційними членами майбутніх наглядових рад.

Перший, підготовчий етап створення наглядових рад пройшов успішно. Попереду нас очікує активна, цікава та продуктивна робота на результат.

Возможно, это изображение (12 человек и текст)Возможно, это изображение (2 человека)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора