A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 72: Приготування оладок. Тема уроку 73: Недоліки під час замішування і випікання тіста, усунення.

Дата: 23.01.2023 21:47
Кількість переглядів: 46

СЕРЕДА, 25.01.2023 р.

Тема уроку 72: Приготування оладок.

Тема уроку 73: Недоліки під час замішування і випікання тіста, усунення.

Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М.

https://vpu7.com.ua/documents/e-library/spec-tech-kp/zaytceva-tehnologiya-vyhotovlennya-kond-vyrobiv.pdf

стор. 167 - 169

Інформаційний матеріал: Приготування тіста для млинчиків і виробів з нього.

 Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора