Тема уроку 72: Приготування оладок. Тема уроку 73: Недоліки під час замішування і випікання тіста, усунення.
Дата: 23.01.2023 21:47
Кількість переглядів: 46
СЕРЕДА, 25.01.2023 р.
Тема уроку 72: Приготування оладок.
Тема уроку 73: Недоліки під час замішування і випікання тіста, усунення.
Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М.
стор. 167 - 169
Інформаційний матеріал: Приготування тіста для млинчиків і виробів з нього.
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com