15:29 28.01.2023
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства
ПЯТНИЦЯ, 03.02.2023 р.
Тема уроку 76: Виготовлення вафельних листів. Тема уроку 77: Правила випікання вафель.
СЕРЕДА, 01.02.2023 р.15:26 28.01.2023
Тема уроку 75: Загальні правила приготування вафельного тіста.
ПЯТНИЦЯ, 27.01.2023 р.18:15 24.01.2023
Тема уроку 74: Вимоги до якості, умови зберігання млинчиків та оладок.
ПЯТНИЦЯ, 27.01.2023 р.18:11 24.01.2023
СЕРЕДА, 25.01.2023 р.
21:47 23.01.2023
Тема уроку 71: Приготування млинчиків з різних видів борошна.
ПЯТНИЦЯ, 20.01.2023 р.12:02 14.01.2023
Тема уроку 70: Приготування млинчиків з дріжджового безопарного тіста.
ПЯТНИЦЯ, 20.01.2023 р.11:59 14.01.2023
Тема уроку 69: Приготування млинчиків з дріжджового опарного тіста.
СЕРЕДА, 18.01.2023 р.19:43 11.01.2023
Тема уроку 68: Вимоги до якості, умови зберігання виробів з дріжджового тіста.
СЕРЕДА, 18.01.2023 р.19:38 11.01.2023
Тема уроку 67: Недоліки під час випікання виробів з дріжджового тіста.
П’ЯТНИЦЯ, 13.01.2023 р.20:50 10.01.2023