A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 13: Порядок розробки плану меню.

Дата: 11.11.2022 21:42
Кількість переглядів: 43

ВІВТОРОК, 15.11.2022 р.

Тема уроку 13: Порядок розробки плану меню.

Підручник: Архіпов В.В., Іванникова Т.В., Архіпова А.В. Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані; Навчальний посібник. — К.: Фірма «ІЙКОС», Центр навчальної літератури, 2007.

В.В.Архіпов "Організація ресторанного господарства"  Стор. 132 – 136.

Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства (Підручник. П`ятницька Н.О.)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора