Тема уроку 31: Практична робота: Сервіровка столу.
ВІВТОРОК, 27.12.2022 р.15:25 24.12.2022
Тема уроку 31: Практична робота: Сервіровка столу.
ВІВТОРОК, 27.12.2022 р.15:25 24.12.2022
Тема уроку 30: Різновиди сервіровки столу.
П’ЯТНИЦЯ, 23.12.2022 р.15:45 17.12.2022
Тема уроку 29: Інвентар та обладнання роздавальної їжі.
ЧЕТВЕР, 22.12.2022 р.15:43 17.12.2022
Тема уроку 28: Оформлення торговельних залів. Вимоги до розташування, устаткування залів.
ВІВТОРОК, 20.12.2022 р.15:41 17.12.2022
Тема уроку 27: Характеристика приміщень для відвідувачів, їх розміщення.
П’ЯТНИЦЯ, 16.12.2022 р.15:32 10.12.2022
Тема уроку 26: Форми, методи та правила обслуговування відвідувачів.
ЧЕТВЕР, 15.12.2022 р.15:30 10.12.2022
Тема уроку 24: Серветка, як елемент оформлення столу.
П’ЯТНИЦЯ, 09.12.2022 р.16:07 04.12.2022
Тема уроку 23: Підготовка столового посуду, приборів, білизни до обслуговування.
ЧЕТВЕР, 08.12.2022 р.16:01 04.12.2022
Тема уроку 22: Вимоги до столового посуду, приборів та білизни, його утримання.
ВІВТОРОК, 06.12.2022 р.15:59 04.12.2022