Тема уроку 1: Санітарні вимоги до приготування холодних страв і закусок, холодних солодких страв.
Дата: 10.01.2023 20:26
Кількість переглядів: 90
П’ЯТНИЦЯ, 13.01.2023 р.
Тема 1: Санітарні вимоги до кулінарної обробки харчових продуктів. Гігієнічні вимоги до реалізації готової продукції (5 годин).
Тема уроку 1: Санітарні вимоги до приготування холодних страв і закусок, холодних солодких страв.
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com
Навчальний матеріал:
https://vpl93.ucoz.ua/index/kholodni_zakuski/0-110
https://ua-referat.com/Приготування_холодних_солодких_страв