A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 1: Санітарні вимоги до приготування холодних страв і закусок, холодних солодких страв.

Дата: 10.01.2023 20:26
Кількість переглядів: 90

 П’ЯТНИЦЯ, 13.01.2023 р.

Тема 1: Санітарні вимоги до кулінарної обробки харчових продуктів. Гігієнічні вимоги до реалізації готової продукції (5 годин).

Тема уроку 1: Санітарні вимоги до приготування холодних страв і закусок, холодних солодких страв.

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com 

Навчальний матеріал:

https://vpl93.ucoz.ua/index/kholodni_zakuski/0-110

https://ua-referat.com/Приготування_холодних_солодких_страв

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора