A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок № 11. Гігієнічні оцінка якості овочів, фруктів.

Дата: 25.02.2022 19:43
Кількість переглядів: 62

Урок № 11. Гігієнічні оцінка якості овочів, фруктів.

Підручник: "Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів" Л.Д. Кришемінська, видавництво «Літера», Київ 2014 р. (стор. 28).

Перехід на ZOOMІндифікатор 6937542864, Код 01011990

Домашнє завдання: Опрацювати інформацію.Законспектувати основні поняття. Відповісти на питання.

https://vpl.org.ua/news/18-50-55-21-03-2020


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора