Урок № 12. Умови та терміни зберігання продуктів.
СЕРЕДА, 09.03.2022 р.10:59 04.03.2022
Урок № 12. Умови та терміни зберігання продуктів.
СЕРЕДА, 09.03.2022 р.10:59 04.03.2022
Урок № 11. Гігієнічні оцінка якості овочів, фруктів.
Урок № 11. Гігієнічні оцінка якості овочів, фруктів.19:43 25.02.2022
Урок № 8. Тема: Гігієнічна оцінка мяса та мясопродуктів.
Урок № 8. Гігієнічна оцінка мяса та мясопродуктів.19:46 02.02.2022
Урок № 7. Тема: Гігієнічні оцінка якості ковбас та ковбасних виробів.
Урок № 7. Тема: Гігієнічні оцінка якості ковбас та ковбасних виробів.15:37 30.01.2022
Урок № 6. Тема: Гігієнічні оцінка якості харчових продуктів.
Урок № 6. Тема: Гігієнічні оцінка якості харчових продуктів.15:37 30.01.2022
Урок № 5 Тема: Умови та терміни зберігання та реалізації
Переглянути відео09:02 28.01.2022
Урок № 4 Тема: Гігієнічні вимоги до реалізації готової продукції
Гігієнічні вимоги до реалізації готової продукції.09:02 28.01.2022
11:51 27.01.2022