A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок № 21. Тема Вимоги до транспорту для перевезення харчових продуктів. Вимоги до складських приміщень.

Дата: 02.02.2022 19:32
Кількість переглядів: 159

ПЯТНИЦЯ, 04.02.2022 року,1 урок.

Тема 8. Гігієнічні вимоги до транспортування, прийому та зберігання харчових продуктів.

Урок 21. Вимоги до транспорту для перевезення харчових продуктів. Вимоги до складських приміщень.

«Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів»

Л.Д. Кришемінська, видавництво «Літера», Київ 2014 р. (стор. 265-269)

Переглянути навчальний матеріал:

https://city-adm.lviv.ua/news/city/transport/234943-vymohy-do-transportnykh-zasobiv-iaki-perevoziat-kharchovi-produkty

 

http://infotour.in.ua/radchenko3-5.htm

 

Опрацювати інформацію. Законспектувати основні поняття.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора