Урок 27. Гігієнічні вимоги до реалізації готової продукції, умови та терміни її зберігання.
ЧЕТВЕР, 24.03.2022 р.10:09 12.03.2022
Урок 27. Гігієнічні вимоги до реалізації готової продукції, умови та терміни її зберігання.
ЧЕТВЕР, 24.03.2022 р.10:09 12.03.2022
Урок 26. Вимоги до ароматичних речовин і харчових барвників.
ЧЕТВЕР, 17.03.2022 р.10:47 04.03.2022
Урок 25. Санітарні вимоги до приготування кондитерських кремових виробів.
ЧЕТВЕР, 10.03.2022 р.10:43 04.03.2022
19:48 25.02.2022
Урок № 22. Гігієнічні вимоги до зберігання та транспортування харчових продуктів.
ЧЕТВЕРГ, 10.02.2022 року.19:38 03.02.2022
19:32 02.02.2022
Урок № 20. Тема: Гігієнічні вимоги до пакувальних матеріалів.
ЧЕТВЕР, 03.02.2022 року.15:31 30.01.2022
15:31 30.01.2022
Тема 7: Гігієнічні вимоги до утримання підприємств харчування.
ЧЕТВЕР, 27.01.2022 року,1 урок.19:09 26.01.2022