A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 60: Технологія приготування опари для дріжджового тіста.

Дата: 17.12.2022 15:53
Кількість переглядів: 66

ЧЕТВЕР, 22.12.2022 р.

Тема 11: Приготування дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього (9 годин).

Тема уроку 60: Технологія приготування опари для дріжджового тіста.

Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М.

https://vpu7.com.ua/documents/e-library/spec-tech-kp/zaytceva-tehnologiya-vyhotovlennya-kond-vyrobiv.pdf

стор. 133-136

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Відповісти на контрольні питання і записати питання, відповіді.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора