A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема 4: Глистяні захворювання та їх профілактика. Урок № 12 Тема урока: Біогельмінти та їх профілактика.

Дата: 14.11.2021 15:19
Кількість переглядів: 83

Підручник «Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів» Л.Д. Кришемінська, видавництво «Літера», Київ 2014 р. (стор. 98-103).

 

Переглянути навчальний матеріал: https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D1%96%D0%BE%D0%B3%D0%B5%D0%BB%D1%8C%D0%BC%D1%96%D0%BD%D1%82%D0%B8 ,

 

 

Опрацювати інформацію. Законспектувати основні поняття.

Відповісти на питання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора