Тема уроку 107: Технологія приготування та відпуск киселів різної консистенції (киселі з консервованих фруктів, молочні, та ін..)
Дата: 17.12.2022 15:15
Кількість переглядів: 43
СЕРЕДА, 21.12.2022 р.
Тема уроку 107: Технологія приготування та відпуск киселів різної консистенції (киселі з консервованих фруктів, молочні, та ін..)
Підручник: Доцяк В.С. Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів: підручник для проф.-техн. навч. закл. — Київ: Наш час, 2014.
https://archive.org/details/dotsiak2014/page/272/mode/2up?view=theater
стор. 272 - 274
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com