Тема уроку 119: Технологія приготування дріжджового тіста, вимоги до якості.
СЕРЕДА, 28.12.2022 р.15:19 24.12.2022
Тема уроку 119: Технологія приготування дріжджового тіста, вимоги до якості.
СЕРЕДА, 28.12.2022 р.15:19 24.12.2022
Тема уроку 118: Технологія приготування рідкого прісного тіста та виробів з нього.
ВІВТОРОК, 27.12.2022 р.15:16 24.12.2022
Тема уроку 117: Технологія приготування начинок.
ВІВТОРОК, 27.12.2022 р.15:14 24.12.2022
Тема уроку 116: Підготовка сировини до замішування тіста.
ВІВТОРОК, 27.12.2022 р.15:13 24.12.2022
Тема уроку 115: Загальна характеристика розпушувачів тіста.
ПОНЕДІЛОК, 26.12.2022 р.15:09 24.12.2022
Тема уроку 114: Технологічні властивості борошна.
ПОНЕДІЛОК, 26.12.2022 р.15:01 24.12.2022
Тема уроку 113: Какао і шоколад.
П’ЯТНИЦЯ, 23.12.2022 р.15:27 17.12.2022
Тема уроку 112: Кава: види, правила заварювання.
П’ЯТНИЦЯ, 23.12.2022 р.15:22 17.12.2022
Тема уроку 111: Чай: види, правила заварювання.
ЧЕТВЕР, 22.12.2022 р.15:20 17.12.2022
Тема уроку 110: Гарячі напої, класифікація.
ЧЕТВЕР, 22.12.2022 р.15:19 17.12.2022