A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 114: Технологічні властивості борошна.

Дата: 24.12.2022 15:01
Кількість переглядів: 65

ПОНЕДІЛОК, 26.12.2022 р.

Тема 12: Технологія приготування тіста та виробів з нього (7 годин).

Тема уроку 114: Технологічні властивості борошна.

Підручник: Доцяк В.С. Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів: підручник для проф.-техн. навч. закл. — Київ: Наш час, 2014.

https://archive.org/details/dotsiak2014/page/286/mode/2up?view=theater    стор. 286 - 288

Інформаційний матеріал: Технологічні властивості борошна.  Тест Технологічні властивості борошна.

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на тести, записати питання/відповідь.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора