Тема уроку 114: Технологічні властивості борошна.
Дата: 24.12.2022 15:01
Кількість переглядів: 65
ПОНЕДІЛОК, 26.12.2022 р.
Тема 12: Технологія приготування тіста та виробів з нього (7 годин).
Тема уроку 114: Технологічні властивості борошна.
Підручник: Доцяк В.С. Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів: підручник для проф.-техн. навч. закл. — Київ: Наш час, 2014.
https://archive.org/details/dotsiak2014/page/286/mode/2up?view=theater стор. 286 - 288
Інформаційний матеріал: Технологічні властивості борошна. Тест Технологічні властивості борошна.
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на тести, записати питання/відповідь.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com