A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 100: Страви і закуски з сиру і яєць.

Дата: 10.12.2022 14:26
Кількість переглядів: 39

П’ЯТНИЦЯ, 16.12.2022 р.

Тема уроку 100: Страви і закуски з сиру і яєць.

Підручник: Доцяк В.С. Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів: підручник для проф.-техн. навч. закл. — Київ: Наш час, 2014.

https://archive.org/details/dotsiak2014/page/260/mode/2up?view=theater

стор. 260

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.  Відповісти на контролі питання, записати питання –відповідь.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора