A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 12: Відділення для замісу та розробки тіста.

Дата: 14.01.2023 12:06
Кількість переглядів: 52

ПЯТНИЦЯ, 20.01.2023 р.

Тема уроку 12: Відділення для замісу та розробки тіста.

Підручник: Архіпов В.В., Іванникова Т.В., Архіпова А.В. Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані; Навчальний посібник. — К.: Фірма «ІЙКОС», Центр навчальної літератури, 2007.

https://drive.google.com/file/d/0B1JuG4T9qMUbSUN5OG1wbTVsdjg/view?resourcekey=0-fZ_lC-ev0tDlWla0Fgzrgw

https://studwood.net/1647475/tovarovedenie/tehnologichni_shemi

http://vpufishchuk.blogspot.com/p/blog-page_94.html

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора