Тема уроку 12: Відділення для замісу та розробки тіста.
Дата: 14.01.2023 12:06
Кількість переглядів: 52
ПЯТНИЦЯ, 20.01.2023 р.
Тема уроку 12: Відділення для замісу та розробки тіста.
Підручник: Архіпов В.В., Іванникова Т.В., Архіпова А.В. Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані; Навчальний посібник. — К.: Фірма «ІЙКОС», Центр навчальної літератури, 2007.
https://studwood.net/1647475/tovarovedenie/tehnologichni_shemi
http://vpufishchuk.blogspot.com/p/blog-page_94.html
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com