Тема уроку 14: Виділення для приготування помадки, сиропу, організація робочих місць.
ПЯТНИЦЯ, 03.02.2023 р.15:32 28.01.2023
Тема уроку 14: Виділення для приготування помадки, сиропу, організація робочих місць.
ПЯТНИЦЯ, 03.02.2023 р.15:32 28.01.2023
18:17 24.01.2023
Тема уроку 12: Відділення для замісу та розробки тіста.
ПЯТНИЦЯ, 20.01.2023 р.12:06 14.01.2023
Тема 11: Комора добового зберігання продуктів, її устаткування, інвентар.
П’ЯТНИЦЯ, 13.01.2023 р.20:01 11.01.2023
Тема уроку 10: Склад приміщень кондитерського цеху та вимоги до них.
ЧЕТВЕР, 22.12.2022 р.16:01 17.12.2022
Тема уроку 9: Організація роботи кондитерського цеху: його призначення, характеристика.
ЧЕТВЕР, 15.12.2022 р.13:56 10.12.2022
Тема уроку 8: Загальні вимоги до виробничих цехів та організації робочих місць.
ЧЕТВЕР, 08.12.2022 р.15:31 04.12.2022
Тема уроку 7: Структура кондитерського цеху.
ЧЕТВЕР, 01.12.2022 р.23:24 26.11.2022
Тема уроку 6: Поєднання виробничих та торговельних функцій і організація споживання їжі.
ЧЕТВЕР, 24.11.2022 р.17:54 19.11.2022
Тема уроку 5: Загальна характеристика типів підприємств.
ЧЕТВЕР, 17.11.2022 р.20:14 11.11.2022