A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок 8. Практична робота № 2. Розрахунок сировини на необхідну кількість порцій.

Дата: 12.03.2022 10:13
Кількість переглядів: 77

ВІВТОРОК, 22.03.2022 р.

Урок 8. Практична робота № 2. Розрахунок сировини на необхідну кількість порцій.

Підручник «Облік, калькуляція і звітність у закладах ресторанного господарства» Р.В. Карпенко, В.М. Кузнецов, видавництво «Світ Книг» 2016 р. (стор. 233).

Домашнє завдання: Виконати практичну роботу: 

https://drive.google.com/file/d/1rnfV9nL7ThcxY28LB_GoBy8JBU1ZVSCn/view

Практична робота № 4 стор. 283-287.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора