Урок 8. Практична робота № 2. Розрахунок сировини на необхідну кількість порцій.
ВІВТОРОК, 22.03.2022 р.10:13 12.03.2022
Урок 8. Практична робота № 2. Розрахунок сировини на необхідну кількість порцій.
ВІВТОРОК, 22.03.2022 р.10:13 12.03.2022
Урок 8. Практична робота № 1. Ознайомлення із збірником рецептур, збірником технологічних карток.
ВІВТОРОК, 15.03.2022 р.10:51 04.03.2022
Урок 7. Збірник технологічних карток. Призначення, зміст, порядок, користування.
Урок 7. Збірник технологічних карток. Призначення, зміст, порядок, користування.19:48 25.02.2022
Урок 5. Нормативно-технологічні документи. Види документів, призначення, використання.
ВІВТОРОК, 08.02.2022 року, 7 урок.19:21 02.02.2022
Урок № 4. Тема: Вимоги до господарського обліку.
ВІВТОРОК, 01.02.2022 року.15:35 30.01.2022
Урок № 3. Тема: Завдання господарського обліку.
ВІВТОРОК, 01.02.2022 року.18:53 26.01.2022