A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема 7: Гігієнічні вимоги до утримання підприємств харчування. Урок № 27 Тема: Вимоги до санітарного стану підприємств.

Дата: 17.03.2022 10:12
Кількість переглядів: 178

СЕРЕДА, 23.03.2022 р.

Тема 7: Гігієнічні вимоги до утримання підприємств харчування.

Урок № 27 Тема: Вимоги до санітарного стану підприємств.

Підручник: «Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів» Л.Д. Кришемінська, видавництво «Літера», Київ 2014 р. (стор. 229-230).

Завдання для виконання: 

Опрацювати навчальний матеріал.

Законспектувати основні поняття.

Відповісти на питання.

https://vpl.org.ua/elektronna-biblioteka-18-34-32-13-12-2020/

https://studfile.net/preview/7432705/page:16/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора