A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Гігієна і санітарія виробництва

Дата: від до Скинути

Тема 7: Гігієнічні вимоги до утримання підприємств харчування. Урок № 25 Тема уроку: Гігієнічні вимоги до вибору земельної ділянки підприємств харчування.

Підручник «Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів» Л.Д. Кришемінська, видавництво «Літера», Київ 2014 р. (стор. 288-289).

14:08 28.11.2021

Тема 6: Особиста гігієна працівників харчування. Урок № 24 Тема уроку: Вимоги до режиму праці. Обов’язки та відповідальність за дотриманням санітарних норм.

Підручник «Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів» Л.Д. Кришемінська, видавництво «Літера», Київ 2014 р. (стор. 243-246).

18:19 20.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора