Урок № 40 Вимоги до ароматичних речовин і харчових барвників.
СЕРЕДА, 18.05.2022 р.12:36 15.05.2022
Урок № 40 Вимоги до ароматичних речовин і харчових барвників.
СЕРЕДА, 18.05.2022 р.12:36 15.05.2022
Урок № 39 Санітарні вимоги до приготування кондитерських кремових виробів.
СЕРЕДА, 11.05.2022 р.15:43 08.05.2022
18:59 30.04.2022
18:56 10.04.2022
Урок № 36 Гігієнічні вимоги до зберігання та транспортування гігієнічних продуктів.
СЕРЕДА, 20.04.2022 р.18:54 10.04.2022
12:51 27.03.2022
Урок № 34 Вимоги до транспорту для перевезення харчових продуктів.
СЕРЕДА, 06.04.2022 р.12:48 27.03.2022
10:16 17.03.2022
10:12 17.03.2022
09:45 07.12.2021