A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок 28: Приготування холодних закусок з риби: оселедець з цибулею, оселедець з гарніром, холодець з риби та ін.

Дата: 26.03.2024 04:02
Кількість переглядів: 18

Вівторок, 26.03.2024 р.

Приготування холодніх страв і закусок.

Урок 28: Приготування холодних закусок з риби: оселедець з цибулею, оселедець з гарніром, холодець з риби та ін. Вимоги до якості. Оформлення, відпуск.

Приготування закусок з сиру та яєць: яєць фаршированих оселедцем з цибулею, паштетом, жовтком з цибулею, яєць під майонезом та ін. Вимоги до якості. Оформлення, відпуск. Закріплення навичок з теми.

Підручник «Кулінарна справа. Технологія приготування їжі» Т.М. Стахмич, О.М. Пахолюк 

(https://drive.google.com/file/d/13eWBpWBEQUU_gJVZOdVb07waxDpyT2oN/view)

https://learningapps.org/12855039  - Гра "Холодні і гарячі страви".

Домашнє завдання. Скласти технологічну картку приготування "Холодець з риби". Приготувати страви за вибором. Визначити недоліки при приготуванні страв та шляхи їх попередження. 

Фото надіслати для перевірки на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора