Урок 28: Приготування холодних закусок з риби: оселедець з цибулею, оселедець з гарніром, холодець з риби та ін.
Вівторок, 26.03.2024 р.
Приготування холодніх страв і закусок.
Урок 28: Приготування холодних закусок з риби: оселедець з цибулею, оселедець з гарніром, холодець з риби та ін. Вимоги до якості. Оформлення, відпуск.
Приготування закусок з сиру та яєць: яєць фаршированих оселедцем з цибулею, паштетом, жовтком з цибулею, яєць під майонезом та ін. Вимоги до якості. Оформлення, відпуск. Закріплення навичок з теми.
Підручник «Кулінарна справа. Технологія приготування їжі» Т.М. Стахмич, О.М. Пахолюк
(https://drive.google.com/file/d/13eWBpWBEQUU_gJVZOdVb07waxDpyT2oN/view)
https://learningapps.org/12855039 - Гра "Холодні і гарячі страви".
Домашнє завдання. Скласти технологічну картку приготування "Холодець з риби". Приготувати страви за вибором. Визначити недоліки при приготуванні страв та шляхи їх попередження.
Фото надіслати для перевірки на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com