A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок 9. Приготування великошматкових напівфабрикатів для варіння, смаження, тушкування. М'ясо відварне, смажене, тушковано великим шматком.

Дата: 30.10.2023 21:13
Кількість переглядів: 50

Вівторок, 31.10.2023 р.

Тема 5: Приготування напівфабрикатів з м'яса.

Урок 9. Приготування великошматкових напівфабрикатів для варіння, смаження, тушкування. М'ясо відварне, смажене, тушковано великим шматком.

Домашнє завдання. Приготувати страви за вибором:  м'ясо відварне, смажене, тушковано великим шматком. Фото надіслати для перевірки. 

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com

Матеріал: Технологія приготування великошматкових напівфабрикатів для варіння, смаження, тушкування м'ясо відварне, м'ясо смажене великим шматком.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора