A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок 32: Приготування оладок, млинців. Вимоги до якості.

Дата: 22.04.2024 20:47
Кількість переглядів: 7

Вівторок, 23.04.2024 р.

Урок 32: Приготування оладок, млинців. Вимоги до якості.

Підручник «Кулінарна справа. Технологія приготування їжі» Т.М. Стахмич, О.М. Пахолюк

(https://drive.google.com/file/d/13eWBpWBEQUU_gJVZOdVb07waxDpyT2oN/view)

 

https://learningapps.org/29016838   - Гра "Готуємо млинці".

 

Домашнє завдання:

Скласти технологічну картку приготування "Торт з млинців".

Приготувати страву за вибором.

Визначити недоліки при приготуванні страви та шляхи їх попередження. 

Фото надіслати для перевірки на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора