Урок 32: Приготування оладок, млинців. Вимоги до якості.
Дата: 22.04.2024 20:47
Кількість переглядів: 7
Вівторок, 23.04.2024 р.
Урок 32: Приготування оладок, млинців. Вимоги до якості.
Підручник «Кулінарна справа. Технологія приготування їжі» Т.М. Стахмич, О.М. Пахолюк
(https://drive.google.com/file/d/13eWBpWBEQUU_gJVZOdVb07waxDpyT2oN/view)
https://learningapps.org/29016838 - Гра "Готуємо млинці".
Домашнє завдання:
Скласти технологічну картку приготування "Торт з млинців".
Приготувати страву за вибором.
Визначити недоліки при приготуванні страви та шляхи їх попередження.
Фото надіслати для перевірки на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com