Урок 5. Виробництво: суть, види, ресурси.
ЧЕТВЕР, 05.10.2023 р.
Тема 2. Організація виробництва товару/послуг (4 години).
Урок 5. Виробництво: суть, види, ресурси.
Навчальний матеріал: Основи підприємництва: Навчальний посібник для здобувачів професійної. (професійно-технічної) освіти
https://mon.gov.ua/storage/app/media/pto/2021/04/19/Osnovy%20pidpryyemnytstva.pdf стор. 69-74.
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на питання та записати відповіді. Розв’язати задачу на стор. 74.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com
Розв’яжіть задачу: Кондитер виробляв 60 тістечок (корзинок з фруктами) за годину. Якщо він освоїть нове обладнання, його продуктивність може збільшитись на 20%. Якою стане продуктивність праці кондитера? Поміркуйте, чи може кондитер претендувати на збільшення оплати праці на 20%?