A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок 5. Практична робота 1: Складання меню для різних закладів ресторанного господарства.

Дата: 30.09.2023 20:29
Кількість переглядів: 111

ЧЕТВЕР, 05.10.2023 р.

Тема 2. Організація діяльності торгової частини підприємництва та оперативне планування роботи (3 години).

Урок 5. Практична робота 1: Складання меню для різних закладів ресторанного господарства.

Підручник: Архіпов В.В., Іванникова Т.В., Архіпова А.В. Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані; Навчальний посібник. — К.: Фірма «ІЙКОС», Центр навчальної літератури, 2007.

https://drive.google.com/file/d/0B1JuG4T9qMUbSUN5OG1wbTVsdjg/view?resourcekey=0-fZ_lC-ev0tDlWla0Fgzrgw

http://kipt.com.ua/wp-content/uploads/2019/10/Організація-обсуговування-у-закладах-ресторанного-господарства.pdf      стор. 75-83.

Навчальний матеріал:

https://pidru4niki.com/1601101343455/turizm/zagalni_printsipi_skladannya_menyu

http://megalib.com.ua/content/767_42_Princip_skladannya_menu_ta_iogo_oformlennya.html

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.  Відповісти на питання та записати відповіді. Скласти меню денного раціону харчування для їдальні ліцею.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора