A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Засідання педагогічної ради

Дата: 03.01.2024 20:22
Кількість переглядів: 20

29.12.2023 року у Великоновосілківському професійному ліцеї пройшло засідання педагогічної ради. На порядку денному було підведення підсумків роботи у І семестрі 2023/2024 навчального року та визначення головних завдань завдань на ІІ семестр.

Обговорили підсумки організації освітнього процесу в умовах воєнного стану, проаналізували результати навчальної діяльності здобувачів освіти за І семестр навчального року; підсумки виховної та методичної роботи в ліцеї.

Важливим етапом роботи на цьому засіданні педагогічної ради став розгляд і затвердження орієнтовного плану підвищення кваліфікації педагогічних працівників ліцею  на 2024 рік та визнання результатів підвищення кваліфікації педагогічними працівниками ВПЛ у 2023 році..

Було визначено, що завданням педагогічного колективу на наступний семестр є така  організації праці, яка сприятиме творчому зростанню рівня професіоналізму всього педагогічного колективу ліцею. Продовжуємо інноваційну освітню діяльність ліцею, впроваджуючи нові і вдосконалюючи  існуючі концепції, принципи, підходів до освіти.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора