A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок 51. Технологія приготування страв з бобових.

Дата: 22.02.2024 20:04
Кількість переглядів: 23

П'ЯТНИЦЯ, 23.02.2024 р.

Урок 51. Технологія приготування страв з бобових.

Підручник «Кулінарна справа. Технологія приготування їжі» Т.М. Стахмич, О.М. Пахолюк (https://drive.google.com/file/d/13eWBpWBEQUU_gJVZOdVb07waxDpyT2oN/view

https://archive.org/details/dotsiak2014/page/196/mode/2up?view=theater    стор. 197 - 198

Інформаційний матеріал: Презентація Технологія приготування страв з бобових.

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал.  Користуючись збірником рецептур скласти інструкційно-технологічну картку приготування страв з бобових на вибір.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора