A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок 6. Матеріальна відповідальність на підприємствах харчування, її види, обов’язки підприємства відповідно до угоди про матеріальну відповідальність. Види матеріалів, з яких виготовляється столовий посуд.

Дата: 06.10.2023 19:48
Кількість переглядів: 70

ЧЕТВЕР, 12.10.2023 р.

Тема 3. Посуд, столові прибори та столова білизна для закладів ресторанного господарства (2 години).

Урок 6. Матеріальна відповідальність на підприємствах харчування, її види, обов’язки підприємства відповідно до угоди про матеріальну відповідальність. Види матеріалів, з яких виготовляється столовий посуд.

Підручник: Архіпов В.В., Іванникова Т.В., Архіпова А.В. Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані; Навчальний посібник. — К.: Фірма «ІЙКОС», Центр навчальної літератури, 2007.

https://drive.google.com/file/d/0B1JuG4T9qMUbSUN5OG1wbTVsdjg/view?resourcekey=0-fZ_lC-ev0tDlWla0Fgzrgw

http://kipt.com.ua/wp-content/uploads/2019/10/Організація-обсуговування-у-закладах-ресторанного-господарства.pdf

Навчальний матеріал:

Матеріальна відповідальність на підприємствах харчування.

https://rada.info/upload/users_files/05536359/8ac4460949ed0d3b8008fd0b1ecc5486.pdf

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал.

Відповісти на питання та записати відповіді. Пройти Тест. Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора