Урок 6. Матеріальна відповідальність на підприємствах харчування, її види, обов’язки підприємства відповідно до угоди про матеріальну відповідальність. Види матеріалів, з яких виготовляється столовий посуд.
ЧЕТВЕР, 12.10.2023 р.
Тема 3. Посуд, столові прибори та столова білизна для закладів ресторанного господарства (2 години).
Урок 6. Матеріальна відповідальність на підприємствах харчування, її види, обов’язки підприємства відповідно до угоди про матеріальну відповідальність. Види матеріалів, з яких виготовляється столовий посуд.
Підручник: Архіпов В.В., Іванникова Т.В., Архіпова А.В. Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані; Навчальний посібник. — К.: Фірма «ІЙКОС», Центр навчальної літератури, 2007.
Навчальний матеріал:
Матеріальна відповідальність на підприємствах харчування.
https://rada.info/upload/users_files/05536359/8ac4460949ed0d3b8008fd0b1ecc5486.pdf
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал.
Відповісти на питання та записати відповіді. Пройти Тест. Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com