A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок 3.Страви з тушкованих овочів і грибів.

Дата: 15.09.2023 19:44
Кількість переглядів: 99

ПОНЕДІЛОК, 18.09.2023 р.

Тема 1. Технологія приготування страв з овочів і грибів (5 годин).

Урок 3.Страви з тушкованих овочів і грибів.

Підручник Шумило Г.І. Технологія приготування їжі. Навчальний посібник. — К.: Кондор, 2008.

https://dptnzspl101.ucoz.net/dokumenty/shumilo_g_i_tehnologiya_prigotuvannya_izhi.pdf

Навчальний матеріал:

http://um.co.ua/2/2-13/2-132482.html

http://book4cook.in.ua/archives/2061

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.  Відповісти на питання та записати відповіді.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора