A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок 17. Приготування омлетів (натурального, змішаних, фаршированих). Відпуск. Вимоги до якості. Приготування холодних і гарячих страв із  сиру. Відпуск сиру із сметаною, варенням, медом, молоком. Вимоги до якості.

Дата: 23.12.2023 19:19
Кількість переглядів: 27

Вівторок, 26.12.2023 р.

Урок 17. Приготування омлетів (натурального, змішаних, фаршированих). Відпуск. Вимоги до якості.

Приготування холодних і гарячих страв із  сиру. Відпуск сиру із сметаною, варенням, медом, молоком. Вимоги до якості.

https://learningapps.org/33115955  - Гра "Страви з яєць".

Домашнє завдання. Приготувати страви за вибором. Виконати завдання.  Визначити недоліки при приготуванні страв та шляхи їх попередження.

Фото надіслати для перевірки на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com

ПРЕЗЕНТАЦІЯ: Приготування омлетів (натурального, змішаних, фаршированих). Відпуск. Вимоги до якості.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора