Урок 17. Приготування омлетів (натурального, змішаних, фаршированих). Відпуск. Вимоги до якості. Приготування холодних і гарячих страв із сиру. Відпуск сиру із сметаною, варенням, медом, молоком. Вимоги до якості.
Дата: 23.12.2023 19:19
Кількість переглядів: 27
Вівторок, 26.12.2023 р.
Урок 17. Приготування омлетів (натурального, змішаних, фаршированих). Відпуск. Вимоги до якості.
Приготування холодних і гарячих страв із сиру. Відпуск сиру із сметаною, варенням, медом, молоком. Вимоги до якості.
https://learningapps.org/33115955 - Гра "Страви з яєць".
Домашнє завдання. Приготувати страви за вибором. Виконати завдання. Визначити недоліки при приготуванні страв та шляхи їх попередження.
Фото надіслати для перевірки на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com
ПРЕЗЕНТАЦІЯ: Приготування омлетів (натурального, змішаних, фаршированих). Відпуск. Вимоги до якості.