A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок 49. Технологія приготування холодних і гарячих страв з кисломолочного сиру. Вимоги до якості. Урок 50. Технологія приготування страв з каш: вимоги до якості страв, відпуск.

Дата: 20.02.2024 19:11
Кількість переглядів: 45

ЧЕТВЕР, 22.02.2024 р.

Урок 49. Технологія приготування холодних і гарячих страв з кисломолочного сиру. Вимоги до якості.

Тема 9: Технологія приготування страв з круп, бобових і макаронних виробів (3 години).

Урок 50. Технологія приготування страв з каш: вимоги до якості страв, відпуск.

Підручник «Кулінарна справа. Технологія приготування їжі» Т.М. Стахмич, О.М. Пахолюк (https://drive.google.com/file/d/13eWBpWBEQUU_gJVZOdVb07waxDpyT2oN/view

https://archive.org/details/dotsiak2014/page/196/mode/2up?view=theater   стор. 196 - 197

Інформаційний матеріал: Презентація Технологія приготування та відпуск гарячих страв із сиру. Вимоги до якості. Відсоток втрат під час теплової обробки.

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал.  Користуючись збірником рецептур скласти інструкційно-технологічну картку приготування страв з круп на вибір.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора