A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Участь Великоновосілківського професійного ліцею у ІІ етапі - щорічного обласного огляду-конкурсу з декоративно-прикладної та фототворчості;обласної виставки-конкурсі науково-технічної юнацької творчості Донеччини «Техно-Україна. Techno-UA»

Дата: 22.03.2021 18:44
Кількість переглядів: 120

22 березня представники Великоновосілківського професійного ліцею взяли участь у ІІ етапі - щорічного обласного огляду-конкурсу з декоративно-прикладної та фототворчості;обласної виставки-конкурсі науково-технічної юнацької творчості Донеччини «Техно-Україна. Techno-UA» який проходив у м. Покровськ.

Ліцеїсти відповідально та творчо підійшли до підготовки заходу, на якому були представлені більше 20 робіт, вироби вражали своєю креативністю та майстерністю.

Всі представлені роботи показали значний прогрес у розвитку творчих здібностей здобувачів освіти ліцею та будуть представлені на ІIІ етапі виставки-конкурсу.

Під час заходу панувала справжня творча і дружня атмосфера, учасники мали змогу відчути радість спілкування, побачити зразки кращих робіт, виконаних учнями різних навчальних закладів. Кожен присутній знайшов для себе щось нове та цікаве, а журі дали високу оцінку експонатам.

Організація та проведення оглядів-конкурсів технічної творчості сприяє розвитку раціоналізаторської та винахідницької роботи, поглибленню технічних знань учнів, вдосконаленню професійних вмінь і навичок, переобладнанню й укріпленню навчально-матеріальної бази.

Возможно, это изображение (2 человека, люди стоят, люди играют на музыкальных инструментах и в помещении)Возможно, это изображение (2 человека и в помещении)Возможно, это изображение (торт и в помещении)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора