A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок № 25.Приготування тушкованих страв з порційного та дрібно шматкового м'яса.Вимоги до якості. Відпуск. Приготування запечених страв.Вимоги до якості. Відпуск.

Дата: 04.03.2024 18:41
Кількість переглядів: 13

Домашнє завдання

1.Переглянути презентацію;

2.Переглянути відео;

3.Виконати інтерактивну вправу;

4.Приготувати одну із запропонованих страв, відправити фотозвіт.

Посилання на презентацію : https://www.canva.com/design/DAF-QxVLpyQ/2MjUYeL_tamyxexAe0LH1Q/edit?utm_content=DAF-QxVLpyQ&utm_campaign=designshare&utm_medium=link2&utm_source=sharebutton

Посилання на інтерактивну вправу: https://learningapps.org/34436125

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора