Урок № 25.Приготування тушкованих страв з порційного та дрібно шматкового м'яса.Вимоги до якості. Відпуск. Приготування запечених страв.Вимоги до якості. Відпуск.
Дата: 04.03.2024 18:41
Кількість переглядів: 13
Домашнє завдання
1.Переглянути презентацію;
2.Переглянути відео;
3.Виконати інтерактивну вправу;
4.Приготувати одну із запропонованих страв, відправити фотозвіт.
Посилання на презентацію : https://www.canva.com/design/DAF-QxVLpyQ/2MjUYeL_tamyxexAe0LH1Q/edit?utm_content=DAF-QxVLpyQ&utm_campaign=designshare&utm_medium=link2&utm_source=sharebutton
Посилання на інтерактивну вправу: https://learningapps.org/34436125