A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок 15. Харчові речовини та їх фізіологічне значення для організму людини. Урок 16. Фізіологічна характеристика основних продуктів харчування. Основи раціонального харчування.

Дата: 11.01.2024 18:41
Кількість переглядів: 27

П'ЯТНИЦЯ, 12.01.2024 р.

Тема уроку 15. Харчові речовини та їх фізіологічне значення для організму людини.

Тема уроку 16. Фізіологічна характеристика основних продуктів харчування. Основи раціонального харчування.

Інформаційний матеріал:

http://www.tsatu.edu.ua/rosl/wp-content/uploads/sites/20/lekcija-2.biolohichna-hihiyenichna-ta-tehnolohichna-cinnist-roslynnoyi-produkciyi.pdf

https://www.pdau.edu.ua/sites/default/files/node/6023/prezentaciyaosnovyfiziologiyi.pdf

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора