Урок 15. Харчові речовини та їх фізіологічне значення для організму людини. Урок 16. Фізіологічна характеристика основних продуктів харчування. Основи раціонального харчування.
Дата: 11.01.2024 18:41
Кількість переглядів: 27
П'ЯТНИЦЯ, 12.01.2024 р.
Тема уроку 15. Харчові речовини та їх фізіологічне значення для організму людини.
Тема уроку 16. Фізіологічна характеристика основних продуктів харчування. Основи раціонального харчування.
Інформаційний матеріал:
https://www.pdau.edu.ua/sites/default/files/node/6023/prezentaciyaosnovyfiziologiyi.pdf
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com