A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок 61. Значення солодких страв. Класифікація. Урок 62. Узвари і компоти. Урок 63. Загальні правила приготування киселів.

Дата: 16.03.2024 18:27
Кількість переглядів: 17

 

ЧЕТВЕР, 21.03.2024 р.

Тема 11: Технологія приготування солодких страв і напоїв (5 годин).

Урок 61. Значення солодких страв. Класифікація.

Урок 62. Узвари і компоти.

Підручник «Кулінарна справа. Технологія приготування їжі» Т.М. Стахмич, О.М. Пахолюк (https://drive.google.com/file/d/13eWBpWBEQUU_gJVZOdVb07waxDpyT2oN/view)  

https://vukladach.pp.ua/MyWeb/manual/hargowi_tehnologii/texnologiia_kylinarnoi_prodykcii_IIІ_g/2.10/2.10.htm  - Солодкі страви.

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.

П'ЯТНИЦЯ, 22.03.2024 р.

Урок 63. Загальні правила приготування киселів.

Підручник «Кулінарна справа. Технологія приготування їжі» Т.М. Стахмич, О.М. Пахолюк (https://drive.google.com/file/d/13eWBpWBEQUU_gJVZOdVb07waxDpyT2oN/view

https://vukladach.pp.ua/MyWeb/manual/hargowi_tehnologii/texnologiia_kylinarnoi_prodykcii_IIІ_g/2.10/2.10.htm  - Солодкі страви.

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора