A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок 11. Поняття про раціональне харчування та енергетичну цінність їжі. Урок 12. Фізіологічні вимоги до режиму харчування.

Дата: 17.12.2023 18:16
Кількість переглядів: 34

ЧЕТВЕР, 21.12.2023 р.

Урок 11. Поняття про раціональне харчування та енергетичну цінність їжі.

Урок 12. Фізіологічні вимоги до режиму харчування.

Інформаційний матеріал: Поняття про раціональне харчування та енергетичну цінність їжі.

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора