Урок № 7.Приготування натуральної січеної маси з риби та напівфабрикатів з неї: січеники рибні тощо. Вихід напівфабрикатів. Вимоги до якості. Обробка нерибних продуктів моря. Підготовка до теплової обробки. Закріплення навичок з теми.
Дата: 16.10.2023 18:13
Кількість переглядів: 56
Домашнє завдання
1. Переглянути презентацію;
2.Переглянути відео;
3. Пройти інтерактивну вправу;
4. Приготувати страву з рибних або нерибних морепродуктів (фотозвіт відправити мені).
Силка на інтерактивну вправу: https://learningapps.org/32062896
Силка на презентацію: https://www.canva.com/design/DAFxUzkwOC0/D2VGRuu3Kq-vO5Gv-O_xmA/edit?utm_content=DAFxUzkwOC0&utm_campaign=designshare&utm_medium=link2&utm_source=sharebutton